Service bruiloft

Bezorging bruidswerk

Wij bezorgen het bruidsboeket, bruidegomcorsage en het bloemwerk voor de daggasten bij u op locatie.

Ceremonie aankleding

Wij zorgen voor het decoreren van de ruimte waar de ceremonie plaatsvind. Ook plaatsen wij op verzoek een prieel of backdrop en halen deze ook weer op.

Locatie aankleding

Wij zorgen voor het decoreren van de locatie. Plaatsen de bloemstukken, decoreren de tafels en halen de gehuurde decoraties de volgende dag weer op.

Afspraak maken of offerte aanvragen

Maak vrijblijvend online een afspraak en wij komen bij jullie om jullie wensen te bespreken. Zijn jullie er al uit wat jullie wensen zijn, vraag dan een offerte aan voor jullie bruidswerk.

Madeleaf kan jullie en de ceremoniemeester(s) veel voorbereidingen uithanden nemen zodat iedereen optimaal kan genieten van jullie bruiloft.

Op de trouwlocatie en/of feestlocatie kunnen wij zorgen voor het decoreren van de trouwlocatie, ceremonieruimte en feestlocatie. Hierbij kunnen jullie denken aan bijvoorbeeld het plaatsen van een prieel of backdrop, stoeldecoratie, bloemstukken, boeketten, tafeldecoratie, plaatsen van een welkomstbord en het ophangen van lampionnen ect. Na jullie bruiloft wordt als wat jullie bij ons gehuurd hebben weer netjes opgehaald. 

In de fotogalerij vindt u onder andere een aantal voorbeelden van bruidsboeketten, stijlen, ceremoniebloemwerk en locatie aankleding. Uiteraard is alles bespreekbaar. Het bruidswerk kan persoonlijk door Madeleaf op de door jullie gewenste locatie bezorgd worden!

Zijn jullie er al uit wat jullie wensen zijn, vraag dan een offerte aan voor jullie bruidswerk. Liever jullie wensen persoonlijk bespreken, maak dan online vrijblijvend een afspraak en Madeleaf komt graag bij u thuis.