Het gezicht achter Madeleaf

Jouw bloemist voor jullie bruiloft of event

Hallo! 

Even voorstellen 

Mijn naam is Patricia Righarts, de trotse eigenaresse van Madeleaf Wedding & Events. Als klein meisje was ik al gek op bloemen en maakte ik kransjes van madeliefjes. Toen ontdekte ik dat je van bloemen de meest prachtige creaties kunt maken. Ik begon met helpen in mijn tantes bloemenkiosk en werkte later bij verschillende bloemisten. Maar mijn grote droom was altijd om mijn eigen bloemenbedrijf te starten en dit in mij gelukt! Bij Madeleaf Wedding & Events kan ik mijn passie, liefde en gedrevenheid inzetten om jouw unieke wensen werkelijkheid te maken.

Gezin

Mijn familie is ontzettend waardevol voor me en daarom hecht ik veel belang aan een gezonde balans tussen mijn privé- en zakelijke leven. Ik vind het belangrijk om herinneringen te creëren die we ons hele leven zullen koesteren. Of het nu gaat om een samen een film kijken op de bank, een dagje naar een pretpark of een bezoek aan een museum, het gaat erom dat we samen tijd doorbrengen en genieten van elkaars gezelschap.

Wat doe ik in mijn vrije tijd

Ik vind het heerlijk om te wandelen door de bossen en op het strand. Het is zo ontspannend om te genieten van de rustige omgeving. Het is zo'n geweldige manier om mijn lichaam en geest in balans te houden. Buiten zijn in de natuur heeft echt een positieve invloed op mijn humeur en algehele welzijn.

Mijn werk

In mijn werk vind ik het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met mijn klanten en collega's. Ik geloof dat communicatie en samenwerking essentieel zijn voor succes. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren en te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Liefs, 

Patricia